Forside > Om oss

Om oss

Lafting er vår lidenskap, og lafting handler om stolte tradisjoner og ekte, norsk håndverk!
Miljøhus AS driver med produksjon og salg av norskproduserte, laftede tømmerhytter. Vi holder til på Håhjem Industriområde, i tettstedet Valle i Ålesund Kommune. Vårt nedslagsfelt er Møre og Romsdal, da vi setter opp alle våre bygg med egne fagfolk.

Vi bygger våre bygg i 6-toms (150x220) heltre av norsk furu, men om kunder ønsker det, kan vi også levere i 8-toms (200x270) tømmer. Dessuten bruker vi Hunton trefiber som isolasjon.

Ved å velge hytte fra oss kan du være sikker på at du har valgt en leverandør som tenker miljø og bærekraft. Vi benytter kun kortreist kvalitetstømmer fra Nordmøre.


Hytte under arbeid: I hallen vår på Håhjem er nok en stor hytte i ferd med å ferdigstilles.

Les mer: Hvorfor velge Miljøhus?

Fra det tradisjonelle til det moderneMiljøhytta Olivia hyttemodell

Ei hytte skal vare i mange generasjoner og lafting er en byggteknikk med lange tradisjoner. I samarbeid med arkitekter og kvalitetsbevisste kunder har vi modernisert utrykket på våre modeller. Dette gir våre klassiske laftehytter et oppdatert design, og gjør de samtidig til et miljøvennlig produkt med et godt inneklima fra pustende, naturlige materialer.

Våre gründere her i Miljøhus har i en perode på over 30 år produsert og levert tømmerhytter. Den lange erfaringen har gitt oss god oversikt og kunnskap i markedet. Dette gjenspeiler seg i høykvalitets laft på våre hyttemodeller.

Vi leverer alt fra byggesett og lukket bygg til nøkkelferdige hytter. Miljøhus kan hjelpe deg å finne den unike kombinasjonen av komfort og individualisme, og vi gir deg muligheten til å velge mellom standardmodeller med tilpasning, eller modellserier der du bestemmer det meste selv. Slik skaper vi den hytta du drømmer om.Vi er medlem i Norsk Laft - bransjeforeningen for norske tømmerhusprodusenter.


 

Ta kontakt med oss for en hyggelig hytteprat!