Forside > Om oss

Om oss

Lafting er vår lidenskap, og lafting handler om stolte tradisjoner og ekte, norsk håndverk!
Miljøhus AS driver med produksjon og salg av norskproduserte, laftede tømmerhytter. Vi holder til på Håhjem Industriområde, i tettstedet Valle i Ålesund Kommune. Vårt nedslagsfelt er Møre og Romsdal, da vi setter opp alle våre bygg med egne fagfolk.

Vi bygger våre bygg i 6-toms (150x220) heltre av norsk furu, men om kunder ønsker det, kan vi også levere i 8-toms (200x270) tømmer. Dessuten bruker vi Hunton trefiber som isolasjon.

Ved å velge hytte fra oss kan du være sikker på at du har valgt en leverandør som tenker miljø og bærekraft. Vi benytter kun kortreist kvalitetstømmer fra Nordmøre.


Hytte under arbeid: I hallen vår på Håhjem er nok en stor hytte i ferd med å ferdigstilles.

Les mer: Hvorfor velge Miljøhus?

Fra det tradisjonelle til det moderneMiljøhytta Olivia hyttemodell

Ei hytte skal vare i mange generasjoner og lafting er en byggteknikk med lange tradisjoner. I samarbeid med arkitekter og kvalitetsbevisste kunder har vi modernisert utrykket på våre modeller. Dette gir våre klassiske laftehytter et oppdatert design, og gjør de samtidig til et miljøvennlig produkt med et godt inneklima fra pustende, naturlige materialer.

Våre gründere her i Miljøhus har i en perode på over 30 år produsert og levert tømmerhytter. Den lange erfaringen har gitt oss god oversikt og kunnskap i markedet. Dette gjenspeiler seg i høykvalitets laft på våre hyttemodeller.

Vi leverer alt fra byggesett og lukket bygg til nøkkelferdige hytter. Miljøhus kan hjelpe deg å finne den unike kombinasjonen av komfort og individualisme, og vi gir deg muligheten til å velge mellom standardmodeller med tilpasning, eller modellserier der du bestemmer det meste selv. Slik skaper vi den hytta du drømmer om.

 

 

Informasjon til deg som vurderer å kjøpe tømmerhytte fra Miljøhytta AS:

Miljøhytta leverer i utgangspunktet byggesett i tømmer med takåser som vi setter opp på byggeplassen. Dersom du som kunde ønsker tilbud på en mer ferdigstilt hytte, så samarbeider vi
med lokale byggelag for å utføre jobben med deres hytte, der dette kan fremskaffes.  

Vi kan også være behjelpelige med å organisere alle entreprenører, som f.eks. graving, elektrisk og rørlegger dersom dette skulle være ønskelig. Entreprenørene vil da sende faktura direkte til hyttekjøperen (sluttkunden), og dere vil da slippe noe påslag for leveransen fra oss.

Miljøhytta kan levere dokumentasjonsgrunnlaget til ferdig hytte inkludert situasjonsplan. Miljøhytta kan også etter avtale ordne med byggesøknad og eventuelle nabovarsler,
dersom dette er ønskelig.

Prosessen fra drøm til ferdig hytte:

Hyttekjøper tar kontakt for informasjon om våre hytter og gjerne med en beskrivelse av hytten kunden har tenkt seg, samt budsjett m.m. Miljøhytta vil da utarbeide et forslag med utgangspunkt i våre standardmodeller med tilpasninger som kunden ønsker. Dette vil være kostnadsfritt for kunden.

Etter avtale kan også Miljøhytta prosjektere hytter etter deres ønsker og behov. Kjøper vil da bli fakturert for denne tjenesten.
Miljøhytta vil refundere beløpet om kunden velger å kjøpe hytten fra Miljøhytta.

Prisestimat for hytte:

Miljøhytta kan raskt gi dere en pris for byggesettet som blir levert av oss. Dersom det er ønskelig så kan Miljøhytta gi et prisestimat for hva deres
drømmehytte vil koste nøkkelferdig.

Siden det er mange forhold som kan virke inn på kostnadene så er prisene ikke bindende, men gir en pekepinn om ca. priser basert på erfaringer vi har.
For informasjon om hva den endelige prisen for den ferdige hytten blir, så må en innhente pristilbud fra de ulike håndverkerne og entreprenørene fra deres distrikt.

 


Vi er medlem i Norsk Laft - bransjeforeningen for norske tømmerhusprodusenter.

 

Miljøhus - ansatte
Bak f.v: Raimis, Tomas og Donatas. Foran f.v: Alexander, Grethe, Tadas, Kenneth.Ta kontakt med oss for en hyggelig hytteprat!